El 19 d’octubre vam inaugurar la SETMANA BIO, per això vam substituir els iogurts de plàstic per uns iogurts que tenien un envàs biodegradable.
Estem contents, perquè a la nostra escola tenim cura del medi ambient, els nostres menús són sostenibles, 70% de proximitat, nutritius, i el 30% dels aliments són ecològics.
Lurdes forma part de diferents xarxes socials per la millora mediambiental alimentària en els menjadors escolars.
El tipus de cuinat que fan servir les cuineres és el següent:
– 31% Cru.
– 19% Bollit.
– 47% Guisat / Estofat.
– 3% Fregit .
– 100% Oli d’oliva verge extra.
– 100% Oli d’oliva verge extra.
Con alumnes de l’escola ens sentim orgullosos del treball que fem entre tots.
La meva feina com a delegada verda és vetllar i animar a tots els meus companys a continuar aquesta gran tasca.
Paula Garner (6è B)
Comentaris recents